Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

Page content

Trakteren op een drolletje? Nee, een drollenkoekje!

article content

Trakteren op een drolletje? Nee, een drollenkoekje!

Zoonlief werd 8 jaar en er moest natuurlijk ook een traktatie komen voor op school.De kinderen in groep 5 hebben natuurlijk al heel veel cupcakejes en zakjes chips voorbij zien komen. Dus wilde ik iets anders maken, liefst iets met een koekje. En een beetje grappig, niet te lief. Het werd een drollenkoekje. Reactie van de meiden ‘ieuw’. Maar wel lekker :-).

drollenkoekje

 

Recept voor chocolade-suikerkoekjes

Dit heb je nodig:

150 gram witte basterdsuiker
50 gram vanillesuiker
200 gram roomboter (op kamertemperatuur, niet gesmolten)
1 ei
360 gram bloem
40 gram cacao-poeder

Klop in een kom de zachte boter met de basterd- en vanillesuiker. Laat het kloppen tot het er lichter uit gaat zien. Dat kan wel zo’n 5 minuutjes duren.

Voeg dan al kloppend het ei toe. Als het ei echt goed opgenomen is doe je de bloem en de cacaopoeder erbij en mix je het (ik deed dat met de deeghaken van mijn mixer) tot het goed gemengd is.

Laat nu het deeg in vershoudfolie verpakt minstens een uur rusten in de koelkast. Langer mag trouwens ook, een nachtje is ideaal.

drollenkoekje

De drollenkoekjes maken

 

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Verdeel dan je deeg in gelijke porties (ik haalde er 16 uit dit recept en heb het recept dus verdubbeld) en kneed het per portie heel even door.

Maak er dan een slang van met aan een kant een puntje. Begin met oprollen bij de ‘dikke’ kant en rol naar boven toe door tot je een drolletje hebt.

Aanvulling: ik krijg veel vragen over hoe te voorkomen dat het drolletje uitzakt.

de eerste tip is: gebruik geen margarine, maar  roomboter!

de tweede tip: begin met een redelijk klein basisrondje en draai daarbovenop de rest van het drolletje, dan krijgt het niet de kans om naar binnen weg te zakken.

Drollenkoekjes bakken

Bak de drollenkoekjes in de oven ongeveer 15 -20 minuten.

 

De oogjes maakte ik erop als grappig accent, gespoten van een restje botercreme dat ik altijd wel in de koelkast heb liggen, met pupillen van zwarte marsepein. Maar dat kan ook prima van fondant of marsepein, of royal icing of kant en klare oogjes.

En mijn zoon, die vond het allemaal wel grappig 🙂

drollenkoekje

Wat vind je, zou dit een traktatie zijn voor jouw (klein)kind?

Toch liever een andere traktatie? Kijk dan hier.

Veel taartplezier,

Petra

 

 

Teveel koekjes gegeten? 😉

300x220-v0-slank-en-gezond

Comment Section

124 reacties op “Trakteren op een drolletje? Nee, een drollenkoekje!


Door Inge op 9 november 2014

Zoonlief kijkt over mijn schouder mee…. DAT WIL IK OOK!!
Met andere woorden, ik zal binnenkort ook drolletjes gaan maken 🙂
Heel leuk!!
Door http://www.ristoranteantica.com/hagerty-auto.html op 9 maart 2017

Insurance companies are in the business of making money. They are not a non profit organization. If a person has sued an insurance company or made a lot of claims they would most likely be refused home owner insurance. But there are always alternatives its just that they cost more.References :


Door gerept op 13 mei 2017

vieze schijtcakjes


Door annemieke op 11 november 2014

Wat grappig. Op 3 november vond ik deze ergens op internet maar kon nergens vinden hoe het gemaakt werd. Een paar dagen later zet jij het er op, erg leuk!
Groeten uit EelderwoldeDoor Wilma op 7 januari 2015

ik wil de “drolletjes” gaan maken maar elke keer als ik wil gaan “draaien” breekt ie. Hoe kan ik dit oplossen?


Door Petra op 8 januari 2015

Beste Wilma,

Is het deeg nog erg koud misschien? Even buiten de koelkast leggen en goed doorkneden kan helpen.
Niet te strak draaien. Als het toch een beetje breekt, kun je het misschien nog even glad vegen met een vinger?
En drolletjes zijn ook niet altijd helemaal glad :-).

Succes!

Hartelijke groet,
Petra


Door Karin op 25 augustus 2015

Wilma, ik had hetzelfde probleem. Een scheutje melk door het deeg kneden was bij mij de oplossing.

Gr. Karin


Door Barbara op 10 januari 2015

hoi Petra,

Ik had dit idee elders opgedaan en wil ze ook gaan maken.
Eigenlijk wilde ik ze van merengue maken, maar dit lijkt me lekkerder voor de kids.
Goed idee dus. Nu vraag ik me alleen af waarom je geen bruine basterdsuiker gebruikt, dan kleuren ze meteen donkerder… Je hebt daar vast een idee over, ik hoor het graag!

Groeten
Barbara


Door Petra op 19 januari 2015

Hoi Barbara,

Kan ook prima met bruine basterdsuiker hoor. Ik had toevallig de witte in huis.

Groetjes,
Petra


Door wendy op 12 oktober 2015

hallo Petra

ik vind heteen super idee. ga het ook makken voor mij zoon. Maar nu lees ik bruine basterdsuiker, moet erdan nog wel cacao door? ne hoeveel bruine basterdsuiker moet er dan door?

gr wendy


Door Saskia op 11 januari 2015

Hoi
Wat geweldig dit! Wij gaan ze ook maken.
Vraagje: we zouden ook een suikervrije variant willen maken aangezien er klasgenootje geen suiker mag. Heb je een idee/tip?
Met groeten


Door petra op 18 juni 2016

Probeer het eens met kokosbloesemsuiker…


Door http://www./ op 23 oktober 2016

O chestie buna. Desi toata lumea stie ca acolo unde e limitare de 60 se poate merge cu 69 ca nu te amendeaza nimeni. De abia astept sa vad cum merg meltenii cu 69 pe Muresenilor…


Door cost of having a baby without insurance 2012 op 9 maart 2017

This is my first year for home gardening and it’s been very einitxcg. However, my squash and cucumbers have fallen victim to pickleworms!! I wanted to ask if you were successful with bagging your plants to resolve the problem? Do you bag the entire plant or just the blossoms/fruits?Thanks so much!Debbie


Door http://www.parishofardboe.com/continental-auto-insurance-fontana.html op 9 maart 2017

Bom, no final do jogo estava tão furioso que paguei a minha despesa e saí do café a tempo de não ouvir declarações de mais ninguém. A experiência de outras 'flash interviews' anteriores assim o aconselháva…De onde é que saiu este taberneiro? Parece que de um pesadelo, mas não, ele é realmente o 'adjunto' do SCP e aquilo que ele disse foi ridiculamente real.


Door Ann op 19 december 2016

Ik maakte ze met peperkoek – speculoos – maizena. Maak er een mengsel van en doe in een spuitzak. Spuit ‘kakjes’ op een bakplaat en zet zo’n 15 minuten in de oven (misschien wat langer). Lekker vies als je ’t ziet, maar overheerlijk!


Door Mal op 9 januari 2017

Wat handig! Heb je ook de bereidingswijze?


Door M & M op 14 januari 2015

Cool die ga ik gebruiken


Door http://www./ op 1 maart 2017

WitamPracy szukam od niedawna, i narazie efektów brak, ale sie nie załamuje. Jednak mam już swoje pierwsze spostrzeżenia, które mnie załamuje. Pierwsze rozmowy i jest pięknie super, ale potem telefon, sorki to nie Ty, pytam o powód i słyszę no za dużo chciała Pani zarabiać. Sprawdzałam na rynku, ile zarabiają osoby z doświadczeniem podobnym do mojego i cóż więcej niż ja. Teraz jest tendencja, żeby pracownika zatrudnić ale za grosze. Masz mieć kwalifikacje, znać języki itd ale chcieć zarabiać najniższą krajową.[]


Door Miranda op 17 januari 2015

Hoi, mn dochter vindt ze ook erg leuk!
Ben nu een boodschappenlijstje aan het maken en ben erg verbaasd over de hoeveelheid vanillesuiker:50gr?
dat zijn 6 zakjes? of wordt het ook in grotere hoeveelheden verkocht?


Door Petra op 19 januari 2015

Hoi Miranda,

Ja dat klopt wel. Ik heb een grote pot van de Makro, maar met een paar zakjes gaat het ook prima. Het geeft een lekkerdere smaak aan de koekjes, maar je kunt ook de hoeveelheid vervangen door de gewone suiker. Totaal moet dus 200 gram zijn.

Groetjes,
Petra


Door Eef op 8 juli 2016

Vanillesuiker kan je heel simpel maken.
Je neemt een kilo suiker en een doorgesneden vanillestok, doet dit in een voorraaddoos en na enkele dagen heb je al vanillesuiker. Je kan ook stelselmatig de uitgeschraapte vanillestokken in een doos suiker doen en stelselmatig de suiker bijvullen. Veel goedkoper en veel lekkerder.


Door Irene van Gasteren op 18 januari 2015

Hoi Wilma,
Ik heb de drollenkoekjes al twee keer geprobeerd te maken maar ze zakken steeds in ze worden lang niet zo mooi als die van jou. Toch volg ik je recept helemaal. Wat gaat er fout???

Groeten Irene


Door Petra op 19 januari 2015

Hoi Irene,

Wat vreemd! Ik heb roomboter gebruikt,jij ook? Zou dat het kunnen zijn? Ik zal dat nog even duidelijker in het recept vermelden. Een andere oorzaak kan ik zogauw niet bedenken…

Hartelijke groetjes,
Petra


Door http://www.takebuseleven.com/frank-loya-insurance.html op 9 maart 2017

what an awesome response to the prompt!!! I was similarly affected by wise words in that film, and given compassion into the lives of others because of how vividly the characters were written. The you just never know factor came through. It was an amazing movie.. and yes, I was also way too young to watch it!


Door Lisa op 27 januari 2015

Hoi Petra, ik vind de koekjes er super leuk uitzien.
Ik heb ze net gemaakt om uit te proberen, maar ik vind ze vrij droog en iets saai van smaak
Ze zijn zeker niet vies, maar 1 ervan is wel genoeg zeg maar.
Zou ik iets kunnen toevoegen om de smaak een oppepper te geven of verpest dat de structuur van het (stevige) deeg, wat je wel moet hebben om op te rollen natuurlijk.
Groeten Lisa


Door Petra op 28 januari 2015

Hoi Lisa, je zou er misschien heel fijn rasp van een sinaasappelschil aan kunnen toevoegen. Dat geeft een lekker smaakaccentje. Ik heb het niet geprobeerd, dus ik weet niet of je dan kleine oranje stipjes ziet aan de oppervlakte, wat natuurlijk niet zo mooi is. Maar met fijn raspen moet dat denk ik wel lukken.

Groetjes,
Petra


Door Ellen op 27 augustus 2015

Met sinasappelrasp gaat heel goed, zie je niks van. Heb rasp van 1 sinasappel toegevoegd aan bovenstaand recept.


Door kess op 25 februari 2015

hallo Petra
ik ben kess, en ik word bijna 12
ps. over 5 dagen 😀
ze zijn super leuk!!!
en ik ga ze ook zeker maken : )


Door Jolanda Landa op 26 februari 2015

De drolletjes zijn super gelukt, alleen wil mijn zoontje ze liever iets zoeter. Kan ik dan een deel meel vervangen door suiker of is er een andere oplossing ??

Groetjes Jolanda


Door Bea op 4 maart 2015

Hoi Petra,
Voor mijn zoon die vandaag 10 jaar is geworden heb ik de drolletjes ook gemaakt. Hij vind ze helemaal cool.
Er was iemand die aangaf dat het deeg steeds brak, dat had ik gisteren ook bij een portie deeg dat ik had gemaakt. Ik denk dat het aan de kwaliteit van de bloem lag, dat het minder goed mengt en daardoor sneller breekt bij het draaien. Ik had patent tarwebloem van de AH, die ging prima. De bloem van Euroshopper was een ramp.
Groetjes, Bea


Door Lynn op 26 maart 2015

Ik heb ze ook gemaakt maar ze zijn super klein geworden en we hebben het recept precies gevolgd.
enig idee misschien hoe dat zou komen??

groetjes lynn


Door Petra op 27 maart 2015

Hoi Lynn,

Heb je er ongeveer 16 gemaakt uit dit recept? Dan zouden ze ongeveer zo groot als de onderkant van een longdrinkglas moeten zijn? Waren ze kleiner?

Ik had er voor de klas van mijn zoon zo’n 30 nodig en heb het recept twee keer gemaakt.

Groetjes,
Petra


Door Mary op 12 mei 2015

Hoi Petra,
Bedankt voor deze leuke traktatie. Ik heb ze gemaakt voor mijn dochter van 6 jaar. Wel benieuwd morgen hoe de kinderen zullen reageren.
Groetjes Mary uit Veldhoven.


Door Marleen op 22 mei 2015

Hoi, schitterend dit! Mijn zoontje wil dit ook en de proefversie zit nu in de oven maar is het normaal dat als ze eruit komen dat ze nog heel slap zijn? Ze zakken ook een beetje in, in de oven. Is het een oplossing om ze in vorm te maken en daarna nog een uurtje in de ijskast steken voor ik ze bak?


Door nathalie op 23 mei 2015

superleuke traktatie; mijn dochter heeft t in groep 8 getrakteerd (laatste keer trakteren) en mijn zoon wil ’t nu in groep 5 ook. en naast leuk ook lekker.


Door rachel op 12 mei 2016

kom ik jou tegen!!!! ik ga ze vandaag proberen te maken voor de traktatie van Nino 7 jaar!!!!


Door Sabine op 11 juni 2015

Hoi helaas zijn onze koekjes compleet ingezakt :((( enig idee wat we verkeerd gedaan zouden kunnen hebben


Door Corina op 1 oktober 2016

Hallo
Mijn koekjes zijn ook volledig ingezakt. Weet iemand de oorzaak?


Door Carla op 21 juni 2015

Hoi,
Is het mogelijk de drolletjes een dag van tevoren klaar te maken? Hoe kun je dan het beste bewaren?


Door http://www./ op 1 maart 2017

mariahmusicpassionite16 / I agree. Davids songs and the way he follows his heart and is honest brings a peace to our hearts that is undescribable. I hope you have a great trip David and dont worry we’ll help watch things for you when your gone. Forever you fans we will be. Thank you David for everything.


Door car insurance in palmdale ca op 9 maart 2017

Kedves Kindlevarázs!Egy könyvet epub formában találtam meg és gondoltam konvertálom prc-be. Megtaláltam az írásodat, de mobipocket creator a buid-re nyomva az alábbi hibát jelzi: “Coultd not access file. In file: C:Temp_tctmp0_split_000.html” mi lehet a problémaKöszönöm

Door north carolina auto insurance laws op 9 maart 2017

I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this information for my mission.


Door insurance claim statistics op 9 maart 2017

"Ultimately, the best way forward will be for the Syrian people to win their own future without direct foreign intervention." The smartest thing this article had to say.Door cape fear auto insurance agency inc op 9 maart 2017

Terrific work! This is the kind of info that are supposed to be shared across the net. Shame on Google for no longer positioning this post upper! Come on over and seek advice from my website . Thanks =)


Door Helma op 21 juni 2015

He balen balen hier het is ons ook mislukt.
Het heeft een paar uurtjes in de koelkast gestaan en toen zijn we het lekker gaan kneden maar helaas het scheurde hier ook kapot :-(((((
Dus nu gaan we helaas op zoek naar wat anders om te trakteren


Door Carla op 22 juni 2015

Hoi, ze zagen er zo goed uit toen ze in de oven gingen, maar helaas alles ingezakt. Welke type oven moet je gebruiken? Hetelucht of boven/onderwarmte? En op bakpapier, rooster of bakplaat. Is misschien ook handig om erbij te vermelden.


Door Linda op 17 augustus 2015

Hoi!

Hier ook van de drolletjes te gaan maken.
Kun je ze een paar dagen bewaren? ik ben van plan ze zaterdags te bakken en maandags uit te gaan delen.
En de oven? 175 graden op heteluchtoven?

hoor het graag!

Linda


Door natasja op 24 september 2015

En? Waren ze twee dagen later nog eetbaar? Ik moet ze ook 2 dagen van tevoren klaar maken ivm werk. Dus vroeg me af of het was gelukt?


Door Suzanne Broeks op 31 augustus 2015

Te grappig, leuk & lekker! Sloeg helemaal aan bij Wout, die 10 werd (en de rest van de klas!). Zelfs mijn oudste zoon vond ze cool en lekker! Als je gezouten roomboter gebruikt en sinaasappelrasp zijn ze niet saai van smaak!


Door Ruud op 2 september 2015

Super gaaf en origineel recept. Ik heb al meerdere malen dankbaar gebruik gemaakt van dit recept. Het is eigenlijk super eenvoudig en leuk om te doen. In verband met mijn tijdnood heb ik het uurtje in de koelkast ook wel eens overgeslagen en dat leek me niet echt een probleem. De afgelopen keer heb ik er voor de grap ook tongetjes opgeplakt van marsepein. Ik heb de oogjes vaak met marsepein gemaakt in plaats van met de botercreme. Rolfondant kan ook, maar blijft minder goed plakken en heeft een andere (in mijn ogen een minder aantrekkelijke) smaak.
Bedankt dat ik zoveel kinderen (en volwassen!) blij kon maken en zo een lach op hun gezicht toverde.


Door Jacqueline op 11 september 2015

Ik denk dat ze op de bakplaat moeten. Ik heb ze nu op een rooster in de oven en de helft zakt er doorheen : ((Door car insurers reviews op 9 maart 2017

"the libertarian principle of non-aggression…"Which is inviolable, except when it comes to invading Iraq, or nuking Iran, or bombing mosques like Peikoff's always advocating. tvr's ambitions are a little more modest, he just wants to punch people in the face when they disagree with him. To be fair though, he's all talk as he's too afraid of getting a traffic ticket to leave his house.


Door Dorien op 13 september 2015

Bij mij liggen de drollen klaar voor morgen. Ze zijn erg geslaagd! Ook mijn 1e baksel was te droog; het deeg brak constant af bij het rollen. Bij het 2e baksel heb ik minder ei en meer roomboter gebruikt. Dat was de oplossing! Het deeg rolde veel makkelijker op en brak nauwelijks meer. En de koekjes zijn minder droog en smaken daardoor lekkerder.
@Jaqueline, ze moeten inderdaad op een bakplaat, ik heb ze op een velletje bakpapier gelegd.


Door Tessa op 17 september 2015

Als je de drolletjes klaar hebt, is het dan het beste om ze in de koelkast te bewaren tot de volgende dag?


Door http://www.wilmerroca.com/49-cfr-571-213.html op 7 maart 2017

Rafael / Lendo os artigos aqui publicados venho desenvolvendo a arte do sexo e as questões de orgasmos com as mulheres. Estão valendo a pena as leituras. Comentando o que a Sabrina colocou, digo que já deixei de ter orgasmo esperando minha parceira atingir primeiro. Não tive, mas foi uma esperiência prazerosa, é importante entender o lado de vocês. Concordo com este artigo quando diz que as mulheres estão muito ligadas as emoções.Gostei deste comentário ou não: 4


Door Helen op 25 september 2015

Hooi,
Te grappig… Vroeg me alleen af of t voor problemen zou zorgen als ik roomboter voor plantaardige boter vervang? Heb nl kids met hardnekkige koemelk allergie…

Groetjes Helen


Door Putman op 28 september 2015

Heel leuk,maar bij mij zakken ze helemaal in! Het lijkt wel diarree ipv een drolletje wat kan ik doen om ze te laten lukkenDoor 21st century insurance farmers op 9 maart 2017

Pardon mais avec des périodes d’austérité imposées par la Sarkozie, il a du être compliqué pour l’église de se payer le luxe d’embaucher qqun! Cette pauvre dame n’y est pour rien, c’est l’austérité sarkozée qui pose problème comme toujours: SARKO!


Door Sandra op 9 maart 2017

Hier dus ook, baal als n stekker!!!


Door marion op 11 oktober 2015

De mijne lijken meer op diarree wat doe ik fout


Door Fenna op 17 oktober 2015

Ook een goed idee is om op de drolletjes sesamzaadjes te doen. Druk ze voorzichtig in de drolletjes, want als je ze erover heen strooit blijven ze niet zitten.
Leuk en creatief, die drolletjes!
Hopelijk kan ik jullie inspireren


Door Deborah op 28 oktober 2015

Snif. …. vind ze zoöloog leuk maar bij mij gaat het niet zoals ik wil. Alles keurig gedaan volgens volgenshet volgenshet recept maar ze zakken helemaal in. Gelukkig wel een dag eerder begonnen want het is de traktatie van mijn zoon dus morgen iets anders halen.


Door Pauline op 9 november 2015

Hoi Petra,
Ik wil deze drolletjes maken voor de traktatie van mijn dochter. Haalde jij uit bovenstaande recept (die hoeveelheden)16 drolletjes of heb je het recept al verdubbeld?Door Daam op 23 november 2015

Ik ga de drollen voor morgen maken we hebben geen oogjes gevonden maar dat komt wel goed lekker 😉


Door Miranda op 3 januari 2016

Hoe kan ik deze drollen het beste bewaren?
De eerste lading zijn gebakken en staan af te koelen. Mijn zoontje trakteert as dinsdag, ivm tijdsgebrek heb ik het dus nu gemaakt (zondag).

Vast bedankt voor de reactie.

Gr. Miranda


Door http://www.systemmontessori.org/auto-insurance-car.html op 7 maart 2017

nutrition. Or about endurance athlete nutrition. Get pro advice on supplements body building.Several folks,as well as some "consultants", outline the simplest bodybuilding supplement as the one… us to add a qualifier to our term. In my view the most effective bodybuilding supplement has to be
Door onah op 31 januari 2016

ik maak ze voor mijn verjaardag (12 jaar)
het word vast echt heel leuk!


Door Lieneke op 1 februari 2016

Ik heb er nog 1 geraspte sinaasappelschil en een snufje zout door gedaan, anders leek de smaak mij te ‘saai’. Ik heb verder de drolletjes een kwartiertje in de vriezer gedaan en daarna 5 minuten langer in de oven gehad. Ze zijn bij mij niet ingezakt (ik denk dat dat vooral bij te warm deeg gebeurt). Oogjes heb ik gemaakt van witte en zwarte fondant en vastgeplakt met suikerglazuur/icing. Ze zijn super geworden!


Door Lieneke op 1 februari 2016

ik bedoel dus een kwartiertje in de vriezer vóórdat ze de oven ingaan, en dan 25 minuten in de oven.


Door td auto insurance hours of operation op 9 maart 2017

We started watching the RDJ version last night – I fell asleep in the middle, but that was not the movie's fault. I enjoyed the bit I saw, but it is decidedly not canon. Treat it as a fun Victorian adventure movie and you'll enjoy it, I think. Hm… if I get this dyebath going, then I can have coffee and donuts and RDJ for breakfast!Door Stella op 9 februari 2016

Ik en mijn moeder gaan ze ook maken ben benieuwd of het gaat lukken.
Want aan de meeste reacties te zien wordt het nog moeilijk.


Door Leonie op 19 februari 2016

Wat een leuke reacties, je krijgt zomaar zin om ze te maken, nog een vraagje of iemand weleens de cacao poeder heeft vervangen voor iets anders (speculaaskruiden?). Mijn kids (je gelooft het bijna niet) houden niet van chocola.
Groetjes Leonie


Door Yilmaz Belcacem op 23 februari 2016

Wij deden dit vroeger met de familie op zondag. We maakten gezamelijk de drolletjes, maar legde ook een echte op de serveerschaal. Je werd er soms een weekje ziek van als je het te laat in de gaten had als je de Sjaak was, maar het was hilarisch.


Door natascha op 12 maart 2016

Op zoek naar een leuke tractatie kwam ik op deze site. Mijn dochter van bijna 10 helemaal enthousiast. Ga de ingredienten halen en ze maken. Bedankt


Door Carla op 21 maart 2016

Misschien een tip om niet de “fout” maken om de drol aan de onderkant niet dicht op te rollen. Ik had ze ook open opgerold en daardoor zakken ze in. Nu even uitgeprobeerd met een stukje alu-folie ertussen ingespoten met bakspray en dan blijven ze toch meer in vorm. Gr carla


Door Carla op 21 maart 2016

En dan ook nog in een cupcake-vorm gezet trouwens.


Door denise op 27 juni 2016

dankje voor dit leuke recept zocht al dagen iets voor mijn zoon(11) ga het vanmiddag nog maken 🙂


Door Helen1989 op 1 juli 2016

Km-vrij te maken?
Als ik ipv roomboter plantaardige boter gebruikt heeft dit dan effect op het recept (behalve smaak) ? Wil t nl koemelk vrij maken:…


Door Gina op 4 juli 2016

Erg leuk…en mijn zoon wil ze ook. Dat wordt dus flink uitproberen, want ik ben niet zo’n koekenbakker en ze moeten ook nog glutenvrij zijn. Dat deeg is zo moeilijk te bewerken, maar ik zal dubbeltrots zijn als het me lukt 🙂


Door Hester op 1 september 2016

Heb de drolletjes ook gemaakt. Had me goed voorbereid door het lezen van alle reacties. Het deeg was erg korrelig dus heb er 2 x een scheutje melk aan toegevoegd. Achteraf had 1 scheutje genoeg geweest want werd toen iets te zacht. Beetje zout en sinasappelrasp aan toegevoegd en de smaak is prima. Ik heb ze gebakken in een muffinvorm met stukje alluminiumfolie erin. Ze zijn niet ingezakt. Was alleen een beetje lastig om het stukje allufolie er netjes uit te krijgen. Ze voelen zwaar aan, smaak is prima maar als je erin knijpt, valt het in kruimels uiteen. Herkenbaar? Moet ik nog iets veranderen? Gelukkig was dit een proefversie.


Door Sabrine op 20 november 2016

Kan iemand vertellen hoe ik ze het beste kan bewaren? Ik moet ze 2dagen van te voren maken.Door la insurance westland mi op 7 maart 2017

I love that when the power went out, y’all went out for beers! I just bought the Blue Moon Pumpkin and it’s pretty darn good. I’d love to find one that has more spice to it if you have any suggestions! As far as spinach goes….I’m not much help, I use it in smoothies, salads or just toss it in whatever I happen to be cooking!


Door car insurance in emporia va op 7 maart 2017

Hallo liebes Tagebuch/liebes Tagebücherinnen …gibts eigentlich schon PimmelInnen?weil bei sind wir inzwischen ja wohl schon.Judith:Warte. Ich habe eine Idee: Nehmen wir an, daß ihr euch darauf einigt, daß er keine Babysbekommen kann, weil er keine Gebärmutter hat, woran niemand schuld ist, nicht mal dieRömer, aber daß er das absolute Recht hat Babys zu bekommen.Für den Rest bitte auf den Nick klicken.Door http://www.ucaquatics.com/progressive-auto-insurance-williston-nd.html op 7 maart 2017

Not too long ago, Chatroulette earned a lot of comparisons to Twitter and even Facebook in that it was a fast-growing site with a social focus. Now, though, traffic trends seem to be reversing, and less charitable comparisons to Craigslist might be in order on the “social” front.

Door http://www.loch-ness-monster.com/toronto-auto-insurance-broker.html op 8 maart 2017

Ouf, la dette va reculer !Je lis que notre président a offert aux filles de B. Obama des albums d’Astérix. Pas tous les albums, des …Comme quoi, un cadeau peut ne pas être cher et ne pas plomber le budget de la nation. Merci président. On ne nous dit pas si ces albums étaient en français ou en anglais. Qui sait ? Combien a été payé le traducteur ? a-t-il été subventionné ?Passou sait peut-être ce qu’il en est pour Tintin ?


Door http://www.ristoranteantica.com/definition-of-business-car-insurance.html op 9 maart 2017

Why is it relevant to say Joker is a good man, a nice guy, or that MB loves him? I’ve heard that enough & believe it. He’s being paid quite well to coach UK well, not to be any of the others. Would anyone care if our coach was an SOB & we were 8-1? Let’s move on to the meat of the matter. Enough touchy feely.


Door http://www.nailsrelaxationspa.com/new-auto-insurance-discounts.html op 9 maart 2017

2-3 días, lo mínimo para visitar Tokio. A partir de ahí, lo que quieras que dure la visita. La ciudad tiene tantas caras como barrios. Como dices, aquel que le guste la tecnología puede pasar un día entero en Akihabara, al que le guste ir de compras se puede pasar un día entero recorriendo las callejuelas y las tiendas de recuerdos de Asakusa. La ciudad es interminable. El punto y final a la visita se lo pone uno mismo, hasta donde quiera llegar.
Door http://www.takebuseleven.com/free-federal-auto-insurance.html op 9 maart 2017

Choosing between physical therapy and massage therapy really boils down to where your interests lie. I think the only area that these two careers are very close is the medical massage career track. What kind of career are looking for? That would be the question I would ask myself.


Door Annemieke op 12 september 2017

Oei, gisteravond het deeg gemaakt en een nachtje in de koelkast gezet. Inmiddels is het keihard, niet eens te breken?


Door Bep op 25 februari 2018

Gbruik ik zelfrijzend bakmeel of bloem

Plaats een reactie


*