Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

Page content

Taartvulling | Mascarponeroom

Ingrediënten:

400 ml koude slagroom
125 gram koude mascarpone
1 zakje vanillesuiker

Hoe maak je de mascarponeroom?

Mix de slagroom met de vanillesuiker tot het in zachte pieken omhoogstaat. Roer de mascarpone los en meng dit, terwijl de mixer rustig draait lepel voor lepel bij de slagroom.
Daarna nog even flink kloppen tot het mooi glad en stevig is. deze vulling moet in de koelkast bewaard worden.

Tip: lekker met framboosjes of stukjes mango, of in combinatie met dulche de leche en plakjes banaan!

    Comment Section

    1 reactie op “Taartvulling | Mascarponeroom


    Door Kabir op 24 augustus 2015

    Goede reacties gehad, ik heb dit recpet zonder chocolade gemaakt met de kerst. Onder in de glaasjes heb ik een frambozen coulis van verse frambozen gedaan en dit vond ik een mooie combi.Ik zou alleen wel gaan voor 2,5 dl want 250 dl is 2,5 liter!

    Plaats een reactie


    *