Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

Page content

Taartvulling | Bosvruchtenmousse

Ingrediënten

350 gr bosvruchten
75 gr witte basterdsuiker
200 ml slagroom
100 ml volle yoghurt
5 blaadjes gelatine
beetje citroensap

Hoe maak je de bosvruchtenyoghurtmousse?

Week de gelatine in koud water.
Pureer de bosvruchten en meng de basterdsuiker erdoor.
Klop de slagroom stijf.
Verwarm citroensap in een pannetje. Haal de pan van het vuur en laat de gelatine er al roerend in oplossen.
Meng de yoghurt met de bosvruchtenpuree, mix er met stevige halen een paar lepels slagroom door.
Spatel er daarna voorzichtig de rest van de slagroom door.
Laat het in de koeling een paar uur opstijven.

    Comment Section

    0 reacties op “Taartvulling | Bosvruchtenmousse

    Plaats een reactie


    *