Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

Page content

Taartvulling | Bastognemousse

Ingrediënten

200 ml slagroom
zakje vanillesuiker
ongeveer 1 pak bastognekoeken

Hoe maak je de bastognemousse?

Klop de slagroom met de vanillesuiker goed stijf
Doe de bastognekoeken in een plastic zak en sla erop met een deegroller, zodat je grove stukken krijgt.
Meng deze brokken bastognekoeken door de slagroom en klaar!

    Comment Section

    2 reacties op “Taartvulling | Bastognemousse


    Door Brandi op 27 juni 2016

    now riding the freedom waves to gazathe tahrir and the saoirsetwelve peacemakers aboard eachend the blockadeend the siegeend the siege?palestine, just & free& forthwith toowhat’ll it take for the twenty-four to reach their dintsiation?their staying on course + all of us who support them making sure they successfully and safely complete their missionbased on?for one thing occupy america coming out in support of allowing the two boats to safely get through to gazaand why would occupy america do this?one victorywhat it’ll take


    Door http://www.nailsrelaxationspa.com/phone-number-for-acceptance-auto-insurance.html op 7 maart 2017

    Love the acronym for Content W.A.V.E.S. – great analogy – gentle ocean waves. One of my pet peeves on Facebook is when people get in a “posting mood” and post 10 or 12 things in a row. Slow it down already. I can tolerate it if it’s my sister or best friend, but that is a cardinal sin if it’s a business FB fan page – just sayin’!!

    Plaats een reactie


    *