Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

Page content

Recept | Suikersiroop

Wat heb je nodig voor 500 ml suikersiroop?

250 ml kristalsuiker
250 ml water

Smaakmakers

Hiervoor kun je kiezen uit onder andere:

limoncello (italiaanse citroenlikeur)
fijngeraspte citroenschil
zaadjes van een vanillestokje
pepermuntlikeur
fijngeraspte sinaasappelschil en Grand Marnier
rum

Hoe maak je suikersiroop?

Doe het water met de suiker in een steelpan.
Breng dit mengsel al roerend aan de kook en neem van het vuur.
Als de siroop lauwwarm is, voeg je een van de smaakmakers toe.
Je kunt de siroop tot gebruik in de koelkast bewaren (als het afgekoeld is).

    Comment Section

    1 reactie op “Recept | Suikersiroop


    Door Langers Anny op 21 juni 2016

    Hoe komt het dat mijn suikersiroop direct afkoelt en dat het dan een witte kleur krijgt op mijn taart ik dacht dat het alleen maar zou blinken ?

    Plaats een reactie


    *