bakken samen met je kind

Samen mooie en lekkere baksels maken is het leukste dat er is!

Al van jongs af aan ben ik bezig met bakken en koken. Heerlijk mijn moeder helpen met het maken van cake en appeltaart en haar heerlijke kwarktaartrecept, waar iedereen dol op was. Mijn broertje en ik waren ook heel goed in het helpen schoonmaken (lees: leeglikken) van de beslagkommen. Iets wat ik nu ook terugzie bij mijn 3 jongens :-).


Ik vind het nu ook heerlijk om samen met de kinderen koekjes of taarten te maken. En omdat ik een catering- en taartenbedrijf had aan huis zijn de jongens er helemaal mee opgegroeid. Zij vinden het ook prachtig om iets moois te knutselen van marsepein. 


Ik hoop dat jij geïnspireerd raakt op deze site en net zo'n zin krijgt in bakken en decoreren als ik!

liefs, Petra

Wil jij ook lekker bakken en taartjes versieren met je kinderen?

Het is genieten om samen met je kinderen iets leuks te doen. 

En vaak hoeft dat helemaal niet iets groots of speciaals te zijn; thuis koekjes of cupcakes bakken vinden ze geweldig! Nu kan het best lastig zijn om op internet recepten te vinden die handig zijn om samen met kinderen te maken. 


Daarom vind je op dit blog leuke, lekkere recepten en how to's die je met je kind of kleinkind kunt maken. Daarnaast vind je hier ook tips en inspiratie voor leuke kindertaarten en verjaardagstaarten, met natuurlijk uitleg erbij hoe je die simpel zelf maakt. Zodat je je kind ook kunt verrassen met een prachtige zelfgemaakte taart!

Reacties van enthousiaste mama's en oma's

Fijn om weer wat bij te leren, zeker als het zo duidelijk wordt uitgelegd

Sandra

Ik ben nog niet zo lang bezig maar ik heb al verschillende taarten gemaakt en met de uitlegmet je filmpjes is het nog veel handiger Super bedankt.

Ria

Super leuke filmpjes ! Er fijne instructies gemakkijk zelf te maken thuis. Ga zo door

Germaine

Wat wil je 't eerst doen?

Leuke ideeën opdoen

Voor inspiratie en how to's

Proeven met m'n ogen

Heerlijke en simpele recepten

Boltaartjes leren maken

Gratis online video-cursus