Wil je op de hoogte blijven via Facebook?

Page content

Harttaart met gespoten botercreme rozen instructiefilmpje

article content

Harttaart met gespoten botercreme rozen instructiefilmpje

Wil je een leuke taart maken voor valentijn? En houdt je lief niet zo van marsepein of fondant? Wat dacht je van dit hartvormige taartje, met gespoten botercreme rozen?

Geef de botercreme een mooi kleurtje en een lekker smaakje (bijvoorbeeld met citroenessence of limoncello, amandelessence of amaretto of rum of waar je lief maar van houdt) en je maakt in een handomdraai een indrukwekkend en smaakvol kunstwerkje!

gespoten rozen taart

Hoe maak je dit lieve harttaartje?

1) bak een taart in een hartvormig bakblik, of snijd een rond of vierkant biscuit na het bakken in de gewenste vorm.

2) vul de taart naar wens, zoals je ook bij een ronde taart zou doen (met dijkje als je een natte vulling gebruikt of zonder dijkje als je een jam gebruikt)

3) smeer de buitenkant af met botercreme, zoals je ook zou doen met een taart die je gaat bekleden met marsepein of fondant. Dit zorgt ervoor dat de rozen goed hechten.

4) vul een spuitzak met de gekleurde botercreme en spuitmondje 109 van Wilton (of vergelijkbaar)

5) voor het spuiten volg de instructie op onderstaand filmpje

 

 

Comment Section

2 reacties op “Harttaart met gespoten botercreme rozen instructiefilmpje


Door noa op 5 maart 2015

Hoi,

ik ga dit weekend ook zo’n taart maken maar ik heb het spuitmondje niet ik heb overal gezocht maar nu vroeg mij af waar heb jij het spuitmondje gekocht???
ik heb het over de welton 109

Xxx noa


Door Sarah op 24 augustus 2015

Hey, Patches.Ik lees bij Inge dat je meedoet met de CWDquilt. Leuk!!!!Ik las dat je je blkekon tekent in eq5, en dan?? Print je dan het blok uit en knip je er malletjes van?? Ik gebruik gewoon de lineaal, en potlood. O, ik moet nog een incheslineaal kopen. Mijn stoffen zijn binnen.Jij hebt al een blokje klaar, vluggerd! Groetjes van iemand die je kent van het forum…..

Plaats een reactie


*